Olá son Jorge, comercial de Thermomix® , pertenzo a equipa de Ourense.
Home › Delegación Orense › Lorenzo Vila Jorge › Masas, panes y repostería › Masa de empanada Galega
Lorenzo Vila Jorge
Olá son Jorge, comercial de Thermomix® , pertenzo a equipa de Ourense.
¿Quieres que te llame Lorenzo Vila Jorge ?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Lorenzo Vila Jorge por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Masa de empanada Galega
18 March 2020Ingredientes:
200g auga
50g aceite virxe
80g aceite 0,4
25g de fermento
1 ovo
500g de fariña de forza
10g de Sal
Preparación:
1. Comezamos introducindo no vaso a agua , o aceite e seleccionamos 2 minutos / 37º grados / velocidade 2
2. Introducimos o fermento e o ovo e mesturamos 0,05 segundos / velocidade 4
3. Incorporamos a fariña e o sal e mesturamos 0,15 segundos / velocidade 6
4. Seleccionamos a función amasar 4 minutos.
5. Deixamos levedar ata que dobre o volume ( sobre 30 minutos)
6. Unha vez levedado estiramos a masa nunha superficie enfariñada ata darlle o tamaño desexado
Consello:
Importante nunca deixar levedar moito tempo xa que eso fará que a masa non salga fina , para unha masa fina mellor deixar levedar so 30 minutos.